Ursula Wikström pettyi Kiinassa – ”rankka ja tylsä päivä”

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Ursula Wikström pelasi kolmannen kierroksensa Xiamen Openissa par-tahdissa ja starttaa päästökierrokselleen jaetulta 25:nneltä sijalta. Wikströmin (-2, 214) kierrostulokset tässä Naisten Eurooppa Tourin osakilpailussa ovat olleet 73,69 ja 72. Kauden neljänteen topten-sijoitukseen Wikströmillä on matkaa neljä lyöntiä

– Tänään ei kentällä tapahtunut juurikaan mitään. Rankka ja tylsä päivä. Putitkin välttelivät reikää koko päivän, totesi Wikström kierroksensa jälkeen.

Tasaisesta menosta kertoo myös Wikströmin tuloskortti, johon merkittiin lauantaina kahden birdien lisäksi kaksi bogeyta. Väyläosumia Wikströmille kirjattiin launtaina 11 ja lähestymislyönneillään hän osui väylille 14. Putteja kertyi 32.

Toinen kilpailun kahdelle viimeiselle kierrokselle tiensä selvittänyt suomalainen, Minea Blomqvist-Kakko (par) jakaa kolmen kierroksen jälkeen sijaa 47.

Xiamen Openin kärkipaikan ennen päätöskierrosta jakavat Korean Hye In Yeom ja Thaimaan Kusuma Meechai tuloksellaan -12 (204). Kolmantena oleva Ranskan Gwladys Nocera on kaksikosta kahden lyönnin päässä.

Lähde: Ursula Wikströmin tiedote


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!