Kuopion pesäpallossa merkittävä muutos – ”Olemme nyt kokonaisvaltainen seura”

© Kuva: Juha Tamminen

Kuopiolaiset pesäpalloseurat Kuopion Seudun Pesäpalloilijat ry ja Puijon Pesisjuniorit ry ovat päättäneet yhdistymisestä.

Seurafuusion myötä tähänkin asti yhteisen Puijon Pesis -brändin alla toimineet ja yhteistyötä tehneet seurat toimivat jatkossa yhtenä seurana. Samalla virallinen yhdistysnimi muuttuu Puijon Pesis ry:ksi.

– Nyt tehdyn seurafuusion ja uuden yhdistysnimen myötä Puijon Pesiksen tarinassa kääntyy jälleen uusi luku ja yksi aikakausi jää historiaan. Uusi logo on tästä konkreettinen ilmentymä. Uudessa logossa palataan juurille ja samalla uudistutaan. Se viestii sekä historian kunnioituksesta, että tulevaisuudesta ja eteenpäin menosta, puheenjohtaja Aleksi Eskelinen taustoittaa.

Puijon Pesis lähtee uuteen kauteen teemalla ”Yksi seura. Yhdessä.” Eskelinen kertoo teeman viestivän vuoden 2016 tärkeimmistä tavoitteista: Seurayhdistymisen sisäänajosta, yhteisten pelisääntöjen ja toimintatapojen löytämisestä, seuratoimijoiden me-hengen luomisesta sekä yhteisöllisestä yhdessä tekemisen kulttuurista. Hän toivoo tämän hengen näkyvän niin pelikentillä, katsomoissa, harjoituksissa kuin myös taustatyössä. Kaikki ponnistelevat yhden yhteisen seuran eteen.

– Pieni joukko seuraväkeä on tehnyt kovasti töitä vuosien ajan, jotta Puijon Pesis on selvinnyt vaikeuksistaan. Kiitoksena tälle työlle viemme nyt seuraa eteenpäin seuraavalle tasolle. Yhdistymisen myötä olemme nyt kokonaisvaltainen seura, joka tarjoaa koko pesäpallopaletin pesiskouluista huippupesikseen, harrastamisen ja yhteisten elämyksien mahdollisuuksia kaikille. Tämä on otettu ilolla vastaan niin pelaajien, seuratoimijoiden kuin yhteistyökumppanienkin taholta, Eskelinen kertoo.

Lähde: Puijon Pesis