Classic varmisti Salibandyliigan runkosarjan voiton kun se kaatoi kärkiottelussa kotonaan Jyväskylän Happeen 6-4.

Kärkiottelua todisti Tampere Areenalla komeasti 2 211 katsojaa. Kaksi kierrosta ennen sarjan päätöstä Classicilla on 44 pistettä ja tavoittamaton etumatka kakkonen Happeeseen.

Ilman maajoukkuetähtiään Peter Kotilaista ja Jonne Junkkarista Tampereelle tullut Happee vei vielä avauserän 2-1, mutta toinen oli täysin Classicin. Isäntien ykköskenttä uunotti Happeen ykköstä neljästi, ja toiselle tauolle mentiin lukemista 5-2 Sami Johanssonin maalattua kahdesti ja Mikko Leikkasen sekä Nico Salon kerran.

Happee kesti kolmannessa erässä maalivahtinsa Tuomas Turusen johdolla kahden miehen alivoiman ja nousi vielä maalin päähän. Lopulta kuitenkin Salon niitti tyhjään verkkoon sinetöi tuloksen. Kaksi maalia tehnyt ja kaksi syöttänyt Salo oli illan tehorohmu.

Classicin puolustaja Mika Savolainen pelasi uransa 300. liigaottelunsa.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina otteluilla Viikingit – Tapanilan Erä ja Koovee – Westend Indians.

Lähde: Floorball.fi