Riikka Lehtonen ja Taru Lahti taistelevat jatkopaikasta Rio de Janeirossa

© Kuva: Getty Images

Riikka Lehtonen ja Taru Lahti aloittivat keskiviikkona pirteästi FIVB:n Rio de Janeiron Grand Slam -turnauksen pääsarjan.

Voitolla suomalaisten hienoa taistelua ei kuitenkaan palkittu, vaan saksalaispari Laura Ludwig – Kira Walkenhorst vei avauspelin nimiinsä lukemin2-1 (16-21, 21-14, 17-15).

Suomalaiskaksikko hallitsi ottelun ensimmäistä erää selvästi – toinen erä oli vastaavasti hallitsevien Euroopan mestarien heiniä. Lehtonen ja Lahti nousivat kolmannessa taistelemaan jopa voitosta selvittäen saksalaisten kolme ottelupalloa. Vastustaja puolusti hyvin ja oli pitkissä palloralleissa suomalaisia terävämpi ratkaisten näin voiton itselleen.

Päivän toinen ottelu italialaisia Marta Menegattia ja Viktoria Orsi Tothia vastaan pelattiin myös pitkän kaavan kautta. Lehtonen ja Lahti kestivät yli 30 asteen kuumuuden italialaisia paremmin ja päättivät päivän upeaan 2-1 (19-21, 21-19, 18-16) -voittoon. Vastustajalla oli kolmannessa erässä kaksi ottelupalloa.

Suomalaiskaksikon jatkopaikka jäi kuitenkin torstaina pelattavan alkulohkon päätösottelun varaan. Siinä Lehtonen ja Lahti kohtaavat sveitsiläiset Isabelle Forrerin ja Anouk Vergé-Déprén. Voittaja jatkaa turnausta 24 parhaan parin joukossa, häviäjän pelit päättyvät alkulohkoon.

Rio de Janeiron Grand Slamin otteluohjelma ja tulokset löytyvät täältä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.