Salibandyliigan puolivälierien ensimmäinen yllätys nähtiin Jyväskylässä, jossa TPS kaatoi runkosarjan kakkonen Happeen voittamalla rangaistuslaukauskisan päätteeksi 7-6.

Muissa otteluissa Classic, Oilers ja Viikingit suorittivat odotetut kotivoitot.

Happee nousi kahden maalin tappioasemasta tasoihin ja kolmannessa erässä 6-5-johtoon muttei kyennyt karistamaan sitkeitä turkulaisia kannoiltaan. TPS:n Eero Jalo toi vieraat illan kolmannella maalillaan tasoihin ja jatkoajalle. Rangaistuslaukauskisan sankariksi nousi TPS-maalivahti Pyry Luukkonen, joka piti verkkonsa puhtaana. Näin Waltter Mahlbergin hallittu osuma riitti tuomaan TPS:lle johdon ottelusarjassa.

Espoossa Oilers johti Tapanilan Erää vastaan toisessa erässä jo 7-2, mutta voitti vasta Perttu Pajukosken jatkoaikamaalilla 8-7.

Viikingit aloitti sarjan mestari SPV:tä vastaan 5-3-kotivoitolla. Tapio Kinnunen ja Tero Tiitu laukoivat Viikingeille seitsemässä minuutissa 2-0 johdon, josta joukkue ei enää luopunut. Aina Peliveljien kavennettua isännät kykenivät kasvattamaan eroa uudelleen. Tero Tiitu oli kahdella maalillaan illan tehomies.

OLS:sta ei ollut vielä vastusta runkosarjan voittaja Classicille. Tamperelaiset nappasivat kotonaan vaivattoman 8-2-voiton Eemeli Salinin lauottua kolme maalia ja syötettyä yhden.

Puolivälierien toisista otteluista TPS – Happee pelataan torstaina, SPV – Viikingit sekä Erä – Oilers perjantaina ja OLS – Classic lauantaina.

Divarin välierissä Steelers nappasi avausvoiton Blue Foxista maalein 7-2. Finaalipaikka aukeaa kahdella voitolla.

Lähde: Salibandyliigan tiedote