Maajoukkuehyökkääjä EräViikinkien haaviin – ”Ehkä jopa liigan kovin ketju”

© Kuva: Juha Tamminen

Salibandyliigassa pelaava EräViikingit on tehnyt sopimuksen maajoukkuehyökkääjä Miko Kailialan kanssa.

Hänen sopimuksensa EräViikinkien kanssa on kahden vuoden mittainen. Viime kaudella hän pelasi Viikingeissä yhteensä 38 ottelua, joissa mies nakutti 39 maalia ja antoi 22 maaliin johtanutta syöttöä.

– Todella vaikea päätös oli, mutta kyllä Eräviikingit tarjoaa kokonaisvaltaisesti parhaan paketin, Kailiala valaisi.

– Tämä fuusio tulee olemaan todella suuri asia etenkin tulevaisuudessa ja haluan nyt ensiaskeleilla olla mukana rakentamassa siitä seuraavaa dynastiaa, Kailiala intoili.

Kailiala on pelannut urallansa Salibandyliigassa 174 ottelua, joista runkosarjassa 141. Tehoja miehelle on kertynyt yhteensä 198+78=276. Viikinkien lisäksi mies on pelannut Salibandyliigaa TPS:n riveissä.

Maajoukkueessa hän on pelannut 28 ottelua tehden 14 maalia ja antanut 12 syöttöä. Hänellä on miesten kisoista yksi MM-hopea sekä oli voittamassa nuorten maailmanmestaruutta keväällä 2011.

– Hän on ratkaisupelaaja meille. Hänellä on kova maalinälkä ja voittamisen halu sekä vaarallinen laukaus. Kailiala on linjassa siihen, mitä haluamme saavuttaa – korkean profiilin pelaaja, joka haluaa ja pystyy kantamaan vastuuta, EräViikinkien urheilujohtaja Joonas Naava kommentoi.

– Miko on ehdottomasti yksi Suomen parhaista snipereista. Hän muodostaa yhdessä Jani Kukkolan ja Lauri Kapasen kanssa ehkä jopa liigan vaarallisimman hyökkäysketjun, EräViikinkien manageri Kurt Westerlund arveli.

Lähde: EräViikinkien tiedotus


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!