Krista Pärmäkoski hiihti Sveitsissä komeasti kolmanneksi – ”Tosi hyvä kisa”

© Kuva: Getty Images

Krista Pärmäkoski osoitti olevansa edelleen kunnossa sijoittuen Tour de Skin toisella etapilla Sveitsin Val Müstairissa kolmanneksi.

Pärmäkoski lähti kilpailuun numerolla kymmenen, mutta paranteli Tour de Ski asemiaan nousten kokonaiskilpailussa nyt neljännelle sijalle ja päivän startissa kolmanneksi Norjan Ingvild Flugstad Östbergin ja Heidi Wengin jälkeen.

– Tosi hyvä kisa, ehkä aavistus liikaa pitoa. Halusin vielä ottaa hermokerroksen, mutta se sitten vähän käännöksissä otti kiinni. Varmasti sillä tavalla kuitenkin oli oikee ratkaisu, että pysty nousuhiihtää tosi rennosti, analysoi valintojaan Pärmäkoski, joka kuitenkin joutui helpoilla osuuksilla taipumaan norjalaisille.

Tourin tilanteeseen Pärmäkoski on luottavainen ja odottaa jo pidempiä etappeja mielenkiinnolla.

– Kokonaisuutena hyvä kisa, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Varmasti vähän kun matkat pitenee, niin sitten on aikaa enempi tehä töitä siellä ladulla, sanoi luottavainen Pärmäkoski.

Alkukaudesta vauhtiongelmista käsinyt Anne Kyllönen löysi tänään kropastaan vauhdin ja oli kilpailun kuudes. Myös Laura Mononen mahtui kymmenen parhaan joukkoon ja oli yhdeksäs.

Kerttu Niskanen hiihti mutkaisella ”ralliradalla” sijalle 16. ja Aino-Kaisa Saarinen sai yhden maailmancupin pisteen ollen 30:s.

Lähde: Hiihtoliitto


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!