Suomi jäi Ruotsin Ulricehamnin maailmancupin naisten 4×5 kilometrin viestissä sijalle kuusi.

Takaisku tuli jo ennen kilpailua, kun Kerttu Niskanen sairastui ja Riitta-Liisa Roponen joutui perinteisen avausosuudelle. Hän jäi kärjestä 40 sekuntia ja toi Suomen vaihtoon sijalla 12.

Muidenkaan suomalaisten suksi ei tänään liikkunut ja tuloksena oli kuudes sija, mikä oli raju pettymys.

Muut Suomen hiihtäjät olivat Anne Kyllönen, Laura Mononen ja Krista Pärmäkoski. Kyllönen nosti kakkososuudella Suomen kahdeksanneksi, ero kärkeen kasvoi 43 sekuntiin. Mononen piti sijoituksen, ero keulaan oli jo 1.01. Pärmäkoski teki ankkurina minkä pystyi, mutta ei kyennyt nousemaan kuudetta sijaa korkeammalle. Ero kärkeen oli maalissa 1.02.

Norja voitti kilpailun, Saksa oli yllättäen kakkonen ja Ruotsi kolmas. Suomen edelle ehtivät myös USA ja Norjan kakkosjoukkue. Pärmäkoski löi kirissä niukasti Slovenian ja Ruotsin kakkosjoukkueen.