Katso video: Outo juoksu MM-parakisoissa – reipasta ME-vauhtia matkaan ja luovutus puolivälissä

© Kuva: Getty Images
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Parayleisurheilun MM-kilpailuissa Lontoossa nähtiin perjantaina omituinen T38-luokan 800 metrin alkuerä. Kolumbialainen Dixon de Jesus Hooker Velasquez aloitti järjettömän kovalla ME-vauhdilla, mutta lopetti juoksemisen jo kisan puolivälissä, ikään kuin olisi ollut kilpailun jänis.

T38 luokan urheilijoilla voi olla esimerkiksi hermostollisia lihassairauksia tai muuten ongelmia raajojen mittasuhteiden ja koordinaatiokyvyn kanssa.

Luokan ME-aika on 1.58,87, mutta Velasquez paineli ensimmäiset 200 metriä 26,4 ja avauskierroksen 53,7, mitkä enteilisivät jopa 1.50-1.52 loppuaikaa. Vasquez lopetti kuitenkin juoksemisen tismalleen kierroksen kohdalla.

Muu porukka tuli puolimatkaan ajassa 62 sekuntia, voiton otti Irlannin nelinkertainen paralympialaisten mestari Michael McKillop ajalla 2.07,61. Irlannin joukkueenjohtaja James Nolan ihmetteli kolumbialaisen juoksua RTE:llä.

– Ehkä hänet oli pyydetty tekemään tiimityötä, ja näin pyrittiin saamaan Michael erehtymään ylikovaan vauhtiin ja juoksemaan itseltään jalat alta jo ennen sunnuntain finaalia. Se on ainoa looginen selitys. Hän on kuitenkin niin kokenut juoksija, ettei mennyt lankaan, Nolan arveli.

Katso video omituisesta juoksusta tästä linkistä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!