Jättikiinnitys! UFC:n huippulupaus liittyi mafiayhteyksistä syytetyn manageritallin riveihin

© Kuva: Getty Images

Ristiriitaisesta maineestaan viime aikoina kärsinyt nyrkkeilypiirien vaikutusvaltaisimpiin kuuluva manageritalli MTK Global on tehnyt sopimuksen UFC:n välisarjan huippulupauksen Darren Tillin kanssa.

Useita huippunyrkkeilijöitä edustava huipputalli joutui alkuvuonna PR-kohun keskelle, kun tallin perustanut ex-nyrkkeilytähti Matthew Macklin paljasti irlantilaisen Kinahanin rikollisjengin olleen mukana yrityksessä alusta asti. Hän paljasti The Independentin haastattelussa, että perusti silloin vielä nimeä MGM kantaneen yhtiön mafiapomo Daniel Kinahanin kanssa.

Liverpoolista lähtöisin oleva Till on MTK Globalin ensimmäinen kiinnitys vapaaottelun maailmasta. Uraliike on 24-vuotiaalle ottelijalle merkittävä siinä mielessä, että hänen uusi manageritallinsa on tunnettu nyrkkeilypiireissä vahvasta ottelusopimusten neuvotteluvoimastaan.

Till nousi räjähdysmäisesti suuren yleisön tietoisuuteen piestyään lokakuussa UFC-legenda Donald ”Cowboy” Cerronen näytöstyyliin ensimmäisessä erässä. Englantilaislupaus oli itse varsin tyytyväinen tuoreeseen kontrahtiinsa.

– En voisi olla onnellisempi sopimuksestani MTK Globalin kanssa. Olen tietenkin nähnyt heidän hankkivan riveihinsä kaikkia näitä nyrkkeilyn supertähtiä. Olen ajatellut, että ehkä minäkin pääsisin joskus mukaan. Olen jutellut hyvän ystäväni [brittinyrkkeilijä] Liam Smithin kanssa, ja hän on kertonut MTK:n huolehtivan kunnolla ottelijoistaan ja auttavan heitä ottamaan kaiken irti urastaan, Till hehkutti Boxing Scenen haastattelussa.

Kovassa nosteessa oleva välisarjan ottelija on asettanut itselleen tavoitteeksi maailmanmestaruuden. Tämän lisäksi hän haluaisi haastaa Kinahanin mafian kanssa ongelmissa olevan UFC-tähden Conor McGregorin.

– Ottelen tässä lajissa tullakseni mestariksi. Haluan olla mahtava mestari, josta kirjoitetaan historian kirjoihin. Tällä hetkellä painoluokassa olisi useita isoja nimiä, joita voisin haastaa. Minulle ei ole niin väliä, haluan haastaa lopulta kuitenkin [välisarjan mestarin] Tyron Woodleyn. Tämän lisäksi on eräs kaveri, jonka turvan haluaisin tukkia. Irlantilainen poika nimeltään Conor McGregor, joka tykkää puhua paljon. Jos hän on tarpeeksi tyhmä tullakseen välisarjaan, aion tukkia hänen turpansa lopullisesti, Till uhosi.

MTK Global on edustanut lukuisia huippunyrkkeilijöitä, kuten muun muassa Tyson Furya ja Billy Joe Saundersia. Tallin vahvuuteen kuuluu jopa 100 ammattilaisnyrkkeilijää.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.