UFC:n supertähden Conor McGregorin tiedetään olevan intohimoinen jalkapallon seuraaja ja skotlantilaisen Celtic FC -jalkapalloseuran kannattaja. Vapaaottelutähti yllätti faninsa vasta Instagramissa lataamalla kuvapalveluun tietokoneella käsitellyn kuvan, jossa hän juoksi itse täpötäydellä jalkapallostadionilla Celticin pelipaidassa.

– Mitähän tästä olisi tullut rinnakkaisessa todellisuudessa, huippuottelija arvuutteli kuvatekstissä.

Huvittavasta kuvasta huolimatta McGregorin Instagram-seuraajat eivät olleet kovin vakuuttuneita miehen vitsistä. Suuri osa UFC:n faneista on kyllästynyt odottelemaan sapattivapaataan yli vuoden verran venyttäneen kevytsarjan mestarin paluuta häkkiin.

– Yritätkö keksiä uusia vaihtoehtoja urallesi? Et voi juosta loputtomiin, eräs kommentoija muistutti.

– Toivot niin, koska jalkapallon pelaajat tekevät niin paljon enemmän rahaa kuin sinä, toinen ilkkui.

– Taasko uusi tekosyy paeta ottelua Habib Nurmagomedovin kanssa, kolmas huokaili.

McGregorin huhuttiin palaavan puolustamaan vyötään joko kevytsarjan väliaikaista mestaria Tony Fergusonia tai kärkihaastajaa Nurmagomedovia vastaan. Viimeisimpien tietojen mukaan irkkukamppailija ei halua kuitenkaan otella ennen ensi syksyä, ja Ferguson ja Nurmagomedov kohtaavat toisensa ensin tänä keväänä.