Nyrkkeilyn supertähdellä erikoinen tapa päästä kuntoon – päivässä seitsemän ateriaa ja jopa 5500 kilokaria!

© Kuva: Getty Images

Nyrkkeilytähti Tyson Fury tekee vähitellen paluuta kehään. Viimeksi marraskuussa 2015 otellut ja Vladimir Klitshkon lyönyt britti joutuu kuitenkin käymään lävitse tiukan kuntokuurin ennen paluuta tositoimiin

Mirror raportoi Furyn nauttineen superottelun voitosta sydämensä kyllyydestä. Brittilehti kertoo ennestäänkin ison miehen painon nousseen peräti 160 kilogrammaan, joten vyötärölle on kertynyt ekstraa.

Fury on palkannut itselleen ravintoterapeutin kehonsa saamiseksi kuntoon. Greg Marriott kertoo ruokailutottumuksista, jolla nyrkkeilytähti tullaan palauttamaan takaisin lajin vaatimalle tasolle.

– Tällä hetkellä keskittymme hänen osaltaan painonhallintaan. Hän ei treenaa vielä intensiivisesti, koska hän on herkkä loukkaantumisille, joten hän ottaa harjoittelun rauhassa korjaten ruokavaliotaan, Marriott kertoo Sky Sportsille.

Ison miehen ei auta alkaa säännöstelemään ruokaansa äkillisesti.

– Hän syö päivittäin noin seitsemän ateriaa saaden noin 3500 kilokaloria. Kun hän treenaa salilla, nousee kalorintarve jopa 5500 kaloriin päivässä. Tämä on terveellinen tapa aloittaa painonlasku, Marriott opastaa.