UFC-mestari rehellisenä viimeisestä kohtaamisesta arkkivihollisensa kanssa – ”En tiedä, voisinko laittaa itseäni sen läpi enää”

© Kuva: Getty Images
Mestiksessä eloonjäämiskamppailu Kiekko-Vantaa - Peliitat! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Daniel Cormier puolusti viime lauantaina UFC:n kevyen raskassarjan maailmanmestaruuttaan suuressa UFC 220 -otteluillassa. Upean voiton jälkeen media tiedusteli Cormierilta välittömästi miehen haluista kohdata iänikuinen verivihollinen Jon Jones vielä kerran.

Moninkertainen vapaaottelumestari ja olympiapainija myönsi kuulleensa kysymyksen tähän mennessä jo hieman liian usein. 38-vuotias konkariottelija paljasti lopettavan uransa todennäköisesti jo kahden vuoden päästä, eikä olisi enää välttämättä valmis trilogian täydentämiseen.

– Olen kokenut vaikka mitä. Tuntui hyvältä palata tänne ja ottaa voitto. Joudun kärsimään kaikenlaista pahimman vastustajani vuoksi. Mutta olen jo siirtynyt sen asian yli. Toisaalta en haluaisi mitään enempää, kuin otella häntä vastaan. Jos hän ei kuitenkaan pysty ottelemaan, olen jo oikeastaan jättänyt asian taakseni, Cormier myönsi MMA Junkien haastattelussa.

Jones on kaivanut Cormierista voiton jo kahdesti. Viimeksi miehet kohtasivat viime kesällä, jolloin Jones kärähti voittonsa jälkeen heti steroidien käytöstä.

Huippuottelijaa uhkaa todennäköisesti useamman vuoden kilpailukielto. Cormier on korostanut useaan otteeseen kyllästyneensä kilpatoverinsa jatkuvaan töppäilyyn.

– En tiedä, voisinko laittaa itseäni enää sen läpi. Olen itse tehnyt kaiken oikein. Tämä kaveri on vain repinyt minua alas koko ajan. Siksi en ajattele sitä [uusintaottelua] enää ollenkaan. Keskityn nyt omaan ruutuuni, mestari päätti.

Konkariottelija riepotteli lauantaina MM-haastaja Volkan Oezdemiria aivan mielensä mukaan painiotteillaan ja pieksi ottelulle lopun teknisellä tyrmäyksellä jo toisessa erässä.

Mestiksessä eloonjäämiskamppailu Kiekko-Vantaa - Peliitat! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!