UFC-nousukas hiiltyi kilpakumppaninsa kuntoselityksistä – ”En usko pätkääkään hänen paskapuheitaan”

© Kuva: Getty Images

Vakuuttavan voiton norjalaistähti Emil Weber Meekistä napannut UFC-jyrä Kamaru Usman paljasti ottelun jälkeen otelleensa täysin vajaakuntoisena. Nigerialais-amerikkalainen kamppailija väitti kamppailleensa vain 30 prosentin tehoilla. Hurjaa nousua UFC:n rankingeissa tehnyt englantilaishaastaja Darren Till ei kuitenkaan usko kilpatoverinsa puheita yhtään.

– En usko pätkääkään hänen paskapuheitaan. Usman on jauhanut niin paljon paskaa, eikä hänen suorituksensa vakuuttanut minua yhtään. Hän väitti olleensa 30 prosentin kunnossa, mutta kun astut häkkiin kaikki tekosyyt lentävät ikkunasta ulos, liverpoolilainen tylytti MMA Fightingin haastattelussa.

Till uskoo Usmanin selittelevän suorituksensa tasoa hurjilla puheillaan. Englantilaisen mukaan kukaan ei ottelisi oikeasti niin huonossa kunnossa, kuin keskisarjan MM-haastaja väitti olevansa.

– Sillä ei ole mitään väliä, jos tunnet olosi sairaaksi tai sinulla olisi murtuneita luita. Jos saavut paikalle otteluun, olet päättänyt olevasi tarpeeksi hyvässä kunnossa taistelemaan, Till raivosi.

Englantilaisottelija odotti Usmanin haastavan seuraavaksi hänet, mutta jenkkitähti päättikin suunnata terveiset ottelun jälkeen toiselle MM-haastajalle Colby Covingtonille. Till uskoisi kuitenkin päihittävänsä Usmanin tarpeen tullen helposti.

– Luulin hänen sanovan minun nimeni, jos hän voittaisi. En edes katsonut ottelua, mutta kuulin hänen pystyottelunsa olleen surkeaa ja epämääräistä. Hän saattaa ehkä pystyä riepottelemaan Meekiä, mutta hän ei pystyisi tekemään mitään minulle. Jumalauta sentään, olen kaksi kertaa häntä isompi ja vahvempi, englantilainen ärähti.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.