Pikaluistelija Mika Poutala vaikuttaisi unohtaneen nopeasti kokemansa kitkerän pettymyksen.

Poutala jäi maanantaina äärimmäisen niukasti mitaleita 500 metrin kilpailussa Etelä-Korean olympialaisissa. Suomalainen kellotti ajan 34,68 jääden vain kolme sekunnin sadasosaa pronssille yltäneestä Kiinan Gao Tingyusta (uutinen).

Olympiamitali oli Poutalan tavoite ja haaveen murskautuminen luonnollisesti harmitti. Urheilija on kuitenkin nopeasti siirtänyt katseensa jo perjantaille, jolloin Pyeongchangin olympialaisten ohjelmassa on 1000 metriä.

Poutala kiittelee saamaansa tukea ja kannustavia viestejä sosiaalisessa mediassa.

– Huonosti nukutun yön jälkeen olin ensimmäisenä jäällä tänä aamuna. Nyt jo katse eteenpäin ja uusia haasteita. Perjantain 1000m ja sinne kaikki peliin! Kiitos upeista viesteistä. Vetää sanattomaksi, Poutala kirjoitti Twitterissä.

Mika Poutala

@mikapoutala
Huonosti nukutun yön jälkeen olin ensimmäisenä jäällä tänä aamuna. Nyt jo katse eteenpäin ja uusia haasteita. Perjantain 1000m ja sinne kaikki peliin! Kiitos upeista viesteistä 🙏🏼 Vetää sanattomaksi.. Still going strong 💪🏼