Vapaaottelija Fernando Gonzalez käänsi asetelmat päälaelleen ottelussa Armando Servinia vastaan.

Miehet selvittelivät välejään Bellator 195 -tapahtumassa Oklahomassa. 30-vuotias Gonzalez jatkoi voittojen tiellä ottaessa kolmannen voittonsa ammattilaisena.

Avauserässä näytti siltä, että Servin vie ottelun hänen laitettua vastustajansa ahtaaseen rakoon. Servin osui nyrkillään Gonzalezia päähän, ja osuman saanut tipahti selälleen. Servin syöksyi vastustajansa päälle ja tilanne vaikutti olevan hänen hyppysissään.

Vain hetkeä myöhemmin tilanne olikin täysin päinvastainen. Gonzalez onnistui nappaamaan Servinin käsivarren pihteihinsä ilman varoitusta ja Servin joutuikin luovuttamaan. Gonzalez sai taivutettua Servinin oikean käden ns. ristilukkoon, eli Servinin oikea kyynärpää taittui yli.

– Ilmestyi melkein kuin tyhjästä, MMA Junkie hehkuttaa Gonzalezin suoritusta.

Bellator MMA

@BellatorMMA
Another #Bellator195 Prelim, another finish! This one courtesy of @fergzzt