Hurjia uutisia Norjasta! Marit Björgenistä ei vastusta Therese Johaugille yhteisharjoituksissa – ”Minun täytyi nauraa hieman”

© Kuva: Getty Images
Mestiksessä eloonjäämiskamppailu Kiekko-Vantaa - Peliitat! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Hiihdon maailmancup-kausi päättyi viikonloppuna Ruotsin Faluniin. Loppukaudesta erinomaiseen vireeseen itsensä virittänyt hiihtotähti Marit Björgen nappasi sunnuntain päätöskilpailussa jo uransa 114.osakilpailuvoiton.

Aftenposten-lehti kertoo kuitenkin, että Norjasta saattaa löytyä vieläkin kovempi urheilija ensi kaudelle, nimittäin piakkoin dopinrangaistuksensa kärsinyt Therese Johaug.

Johaug oli jo tänä talvena mukana maajoukkueen intervalliharjoituksessa ja jälki oli kuuleman mukaan murskaavaa.

– Minun täytyi nauraa hieman, kun näin kuinka paljon Therese joissakin harjoituksissa Maritia jätti, Pyeongchangissa olympiakultaa voittanut Ragnhild Haga kertoi.

– Luulen Maritin tietävän, että hänen täytyy olla kovempi mikäli aikoo pysyä Theresen perässä ensi kaudella.

Maajoukkuevalmentaja Roar Hjelmeset ei ilmeisesti tähtien harjoituksessa paikalla ollut, sillä hän kertoo Aftenpostenille tietävänsä vielä liian vähän Johaugin tilanteesta kommentoidakseen miten vahvassa vireessä hän tällä hetkellä on.

– Emme ole olleet paljoakaan yhteyksissä Theresen kanssa tällä kaudella, mutta hän oli hyvä jäädessään pois ja tulee varmasti olemaan hyvä palatessaan, Hjelmeset vakuutti lehdelle.

Mestiksessä eloonjäämiskamppailu Kiekko-Vantaa - Peliitat! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!