UFC-tähdet sanasodassa! Conor McGregor ryöpytti taas haastajiaan somessa – ”Säälittävä p*skiainen”

© Kuva: Getty Images

Pian UFC-mestaruutensa kevytsarjan kärkihaastajille menettävä Conor McGregor vaikuttaa virittelevän uusia riitoja muiden kamppailutähtien kanssa.

Irlantilaistähti tykitti viime viikonloppuna vanhoille haastajilleen Tony Fergusonille ja Max Hollowaylle kitkerän vihaisia solvausviestejä. UFC-mestarit iskivät myös takaisin McGregorin suuntaan.

UFC:n höyhensarjan mestari Holloway lähetti sunnuntaina Twitterissä kannustusviestin vanhalle kollegalleen Frankie Edgarille, joka kärsi lauantaina UFC 222 -otteluillassa uransa ensimmäisen tyrmäystappion Brian Ortegan käsittelyssä. Holloway kehui Edgarin taistelutahtoa ja rohkeutta ottaa riskialtis ottelu nousevaa huipputähteä vastaan lyhyellä varoitusajalla.

McGregor hyökkäsi kuitenkin aivan tyhjästä solvaamaan Hollowayta. Irkkustara ehdotti, että hänelle hävinneen Hollowayn pitäisi unohtaa Edgarin ottelu ja siirtyä elämässä eteenpäin.

Irlantilainen löysi itsensä keskeltä myös toista sanallista vääntöä viikonloppuna. McGregor raivostui Tony Fergusonin värikkäästä tviitistä, jossa arvosteltiin kamppailutähden tapaa pilailla toisten ottelijoiden kustannuksella.

McGregor on lupaillut toistuvasti palaavansa UFC-häkkiin vielä tänä vuonna. Toistaiseksi uutta sopimusta promootion kanssa ei ole vielä syntynyt, ja irlantilaisottelija on menettämässä viimeisenkin mestaruusvyönsä liian pitkäksi venähtäneen sapattivapaan vuoksi.