UFC:n välisarjan kovimpiin huippulupauksiin kuuluva Darren Till on tunnettu rääväsuisista lausunnoistaan. 25-vuotias liverpoolilainen jakelee ”roskapuheitaan” yleensä toisten ottelijoiden suuntaan, mutta eilen mies päätti tehdä rohkean tempun ja ryöpyttää Yhdysvaltain antidopingjärjestön USADA:n dopingtestaajia.

Till avautui Twitter-tilillään siitä, kuinka ärsyttävää dopingtestien antaminen on. Hänen mielestään dopingtestaajat viipyvät hänen asunnollaan aina aivan liian pitkään.

– Haha, rakastan sitä kun USADA:n dopingtestaajat koputtavat oveeni. Haluan heidät sisään ja ulos kämpästäni niin nopeasti kuin mahdollista. Älkää jääkö maleksimaan sinne ja selittäkö kaikkia turhia sääntöjä ja ehtoja. Minua ei kiinnosta pätkääkään. Ottakaa kusinäytteeni ja painukaa vittuun, brittitähti suolasi.

Hahaha I love it when @usantidoping come knocking. But I want them in & out of my home quick as possible. Don’t be adding around explaining all the terms & conditions! I could care less! Just take my piss and fuck off... I’m clean 😂😂😂🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️