Yhdysvaltain Jared Donaldsonin ja espanjalaisen Albert Ramos-Vinolasin välisessä tenniksen Monte Carlon Masters-turnauksen ensimmäisen kierroksen ottelussa koettiin erikoinen tapahtumasarja.

Espanjalaisen voitettua ensimmäisen erän 6-3, syötti hän toisessa erässä tilanteessa 3-2. Tällöin miehen eräs syöttö näytti menevän ulos, mutta ottelun ranskalainen päätuomari Arnaut Gabas tuomitsi sen olevan sisällä.

Donaldson raivostui tilanteesta ja huusi Gabasille massaan jääneen jäljen vaatien samalla tuomaria alas tuolistaan tarkistamaan asiaa. Amerikkalainen kävi tilanteessa erittäin kuumana ja tuomarin tultua kentälle raivosi tälle lisää.

Lopulta paikalle tuli myös otteluvalvoja tilannetta rauhoittelemaan. Tuomio kuitenkin pysyi voimassa.

Videokuva osoitti myöhemmin tuomarin olleen väärässä, mutta mitään ei ollut tehtävissä. Turnauksessa ei käytetä niin sanottua ”Hawk-Eye”- järjestelmää, jossa pelaajat voivat haastaa mielestään vääriä tuomioita.

Ottelu päättyi lopulta Ramos-Vinolasin voittoon ja Donaldson käveli verkolle kättelemään voittajansa, mutta ei päätuomari Gabasia.

Video tilanteesta löytyy The Telegraphin sivulta täältä.