Tällaista ei näe usein Suomessa! Paavo Nurmi Gamesissa hurja taso, mukana peräti 51 arvokisamitalistia – Katso täältä ketkä tulevat paikalle!

© Kuva: Getty Images
Sport yrittää katkaista Lukon voittoputken! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Kahden viikon kuluttua Turussa järjestettävä Paavo Nurmi Games kerää kovemman osallistujajoukon kuin koskaan aiemmin.

Kilpailun järjestäjät julkaisivat tänään alustavat osallistujalistat, joilta löytyy peräti 14 yleisurheilun maailmanmestaria.

Kaikkiaan arvokisamitalisteja nähdään kentällä hulppeat 51.

– Taso on nyt laajempi kuin koskaan. Miesten keihäänheitosta ja moukarinheitosta voi jo puhua kisojen runkolajeina. Ne ovat perinteiseen tapaan aivan huippuluokkaa, mutta nyt kovan luokan kansainvälistä tasoa löytyy yhtä lailla juoksulajeista, kilpailuja järjestävän PN Turku Oy:n toimitusjohtaja Jari Salonen kertoo.

Kisoihin osallistuu noin 250 urheilijaa yhteensä 45 eri maasta. Suomalaisia on joukossa noin 100. Tänä vuonna kisan hyvä maine on kiirinyt joka puolelle yleisurheilumaailmaan, eikä ketään ole tarvinnut houkutella paikalle.

– Kyselyjä on tullut enemmän kuin koskaan, Salonen sanoo.

Kirkkaimpina tähtinä ovat muiden muassa keihäänheiton supernimet Johannes Vetter, Thomas Röhler ja Tero Pitkämäki, viime vuosien maailman paras moukarinheittäjä Pawel Fajdek, naisten kiekonheiton yksinvaltias Sandra Perkovic, pika-aitojen MM-voittaja Sergei Shubenkov ja 200 metrin hallitseva maailmanmestari Ramil Gulijev.

Kisojen osallistujaluettelon löydät täältä.

Lähde: SUL:n tiedote

Sport yrittää katkaista Lukon voittoputken! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!