UFC-pomo kommentoi Conor McGregorin tilannetta – miehen tulevaisuus saattaa selvitä tällä viikolla

© Kuva: Getty Images
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

UFC:n presidentti Dana White kertoi medialle, että hän aikoo keskustella UFC:n Liverpoolin otteluillassa mittavan julkisuuskohun ja oikeussotkun keskellä olevan Conor McGregorin kanssa hänen tulevaisuudestaan jenkkipromootiossa.

Tänä viikonloppuna saattaa selvitä, saako McGregor otella vielä tulevaisuudessa UFC:n nimissä. UFC-pomo White aikoo tavata irkkutähden kanssa Liverpoolin otteluillan yhteydessä.

– Aiomme istua alas ja jutella hänen kanssaan siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Minä lennän Liverpooliin tänä viikonloppuna otteluiltaa varten ja tapaamme siellä, White kertoi MMA Fightingille.

McGregorilla on melkoinen sotku selvitettävänään ennen mahdollista kamppailu-uransa jatkamista. Entinen UFC:n kevytsarjan ja höyhensarjan maailmanmestari riehui väkivaltaisesti huhtikuun alussa New Yorkissa Barclays Centerin urheiluareenan edustalla.

Rytäkässä loukkaantui useita ihmisiä, ja New Yorkin poliisi pidätti miehen kolmesta pahoinpitelystä epäiltynä. UFC-tähden on määrä saapua oikeudenkäyntiinsä New Yorkissa 14. kesäkuuta.

UFC-jehu White korosti, ettei pysty arvioimaan McGregorin oikeustapausta millään tavalla.

– Minulla ei ole mitään tekemistä hänen oikeushuoliensa kanssa. Ne hänen on selvitettävä itse. Hänen on luonnollisesti käsiteltävä sitä asiaa kesäkuussa.

Lähde: MMA Fighting


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!