Jalkapallo on pitkästä aikaa Suomen suurin urheilulaji lisenssipelaajien määrässä. Laji ohitti tänä vuonna listaa läpi 2010-luvun hallinneen golfin.

Golfin jäsenmäärä oli pysynyt vuosia samalla tasolla, mutta laski yli 3000 jäsenellä vuonna 2018. Suomen 131 golfseuran kokonaisjäsenmäärä oli elokuun lopussa tehdyn vuositarkastuksen mukaan 138 955. Vuosi sitten jäsenmäärä oli 142 372, joten laskua on tapahtunut 3417 pelaajaa eli laskennallisesti 2,4 %.

Jalkapallon lisenssipelaajien luku nousi vuonna 2016 ensimmäistä kertaa yli 140 000:een ja on pysynyt edelleen samoissa lukemissa.

– Laskenut määrä on selvä, mutta tilannetta täytyy analysoida tarkemmin ennen johtopäätöksiä. Jäsenmäärän laskun perusteellisempi selvitystyö on käynnissä, Golfliiton toiminnanjohtaja Juha Korhonen totesi.

Gel nails first appeared in the U.S. in the early 1980s, Nail care
but were met with limited success. At the time, Nail gel polish
the manufacturers of gel lights and the gel itself had not joined forces, gel nail polish color set
not yet recognizing the need to precisely match the intensity of the light to the photoinitiators in the gel.Best gel nail polish
Nail techs and clients soon found out that ­using the wrong light or applying too much gel caused a burning sensation on the client’s fingertips.luxury nail gel
Additionally, education on gel application was limited, leaving nail techs in the dark about the product, and home-use ­systems were introduced around the same time, damaging the reputation of salon-use systems by ­association.Nail care
Nail gel

Kolmanneksi suosituimmalla lajilla, Salibandylla on noin 66 000 lisenssipelaajaa,joka on noin 4 000 pelaajaa enemmän kuin neljäntenä olevalla jääkiekolla.