Salibandyliigassa pelattiin torstaina yksi ottelu, jossa Steelers löi kotonaan Hämeenlinnassa lopulta EräViikingit jatkoajalla 5-4 hukattuaan ensin viimeisellä minuutilla kahden maalin johdon.

Steelersin Markus Siprosen 4–1-osuma alle neljä minuuttia ennen täyttä aikaa näytti jo sinetöivät isännille kaikki kolme sarjapistettä, mutta maalivahtinsa Santtu Strandbergin penkille komentanut vierailija taikoi vielä melkoisen loppukirin. Roni Laasonen kavensi, puoli minuuttia ennen loppua iski uudelleen Laasonen, ja vain sekuntia ennen täyttä aikaa Lauri Kapanen nosti helsinkiläiset tasoihin.

Jatkoajalla Steelers kuitenkin nappasi lisäpisteen, kun Nico Jonaeson päätti vastahyökkäyksen upeaan laukaukseen aivan takayläkulmaan.

Tehoillaan 1+2 Teräsmiesten tehokkaimmaksi noussut Jonaeson pääsi peliin penkiltä toisessa erässä, kun maailmanmestari Ville Lastikan ottelu päättyi kivuliaan näköiseen loukkaantumiseen laitakontaktissa Jani Kukkolan kanssa.