Salibandyliigassa pelattiin maanantaina yksi ottelu, jossa Oilers voitti vieraskaukalossa Nokian KrP:n 8-6 vietyään heti avauserän murskaavasti 7-1.

Oilersin seitsemässä minuutissa taululle takoma kolmen maalin johto herätti Nokian KrP:n aikalisään, joka ei kuitenkaan ryhmää herättänyt. Vain 18 sekuntia myöhemmin Markus Markkola nimittäin tuuppasi espoolaisten neljännen osuman, jonka myötä Arvid Vonk teki Nokian tolppien välissä tilaa Antti Kortetmaalle.

KrP:n herätyskello soi erätauolla tilanteessa 1-7, ja toisessa erässä isännät kavensivat neljästi peräkkäin. Kolmanteen erään ei vahva kiri kuitenkaan enää jatkunut, ja Oilersin Eino Pesun illan kolmas maali viisi minuuttia ennen loppua oli käytännössä niitti voitolle. Valtteri Viitakosken 6–8-kavennus kuudella viittä vastaan syntyi vasta 50 sekuntia ennen loppusummeria.

Voiton tuomat kolme pistettä nostivat Oilersin viidenneksi ohi EräViikinkien, Nokian KrP jatkaa sijalla seitsemän.

Lähde: Salibandyliitto