Suomalainen mäkihyppääjä uransa parhaimpaan Oberstdorfissa – ”Kyllä tämä lämmittää mieltä”

© Kuva: Getty Images
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Kamil Stoch hyppäsi voittoon Oberstdorfin viikonlopun päätösosakilpailussa. Toiseksi kisassa tuli Venäjän Evgeniy Klimov ja kolmanneks Puolan Dawid Kubacki. Suomalaisia ilahduttavasti nähtiin kaksi toisella kierroksella ja maailmancupin pisteillä, kun Antti Aalto oli lopputuloksissa 20:s ja Eetu Nousiainen 27:s.

– Tänään oli parempi päivä. Oli kaksi sellaista ihan ok hyppyä niin se piristi kyllä vähän mieltä, kahden viime kisan jälkeen, Aalto kommentoi.

– Sain muokattua asentoa sellaiseksi, että siitä pystyy tuottamaan voimaa keulaa vasten. Se palkittiin uudella ennätyksellä karsinnassa ja vielä ekalla kierroksellakin sain tehtyä samanlaisen ihan kohtalaisen hypyn. Ei se vielä mitään parasta ole. Sillä kuitenkin ekaa kertaa maailmancupissa toiselle kierrokselle. Kyllä tämä lämmittää mieltä ja tästä on hyvä jatkaa, Nousiainen sanoi Hiihtoliitolle.

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!