Oho! Therese Johaugin hurja voittoputki katkesi

© Kuva: Getty Images
Änärissä Anaheim - Buffalo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Ruotsin Stina Nilsson oli kaikkein vahvin Quebecin laduilla naisten 10 kilometrin yhteislähtökisassa. Hän päihtti lopussa itsensä Therese Johaugin ja kolmanneksi sivakoineen Ingvild Flugstad Östbergin.

Norjalaiset hävisivät sprinttitykkinä tunnetulle Nilssonille 0,2 ja 1,5 sekuntia. Näin ollen Johaugn normaalimatkojen hurja voittoputki katkesi. Hän oli voittanut tällä kaudella maailmancupissa yhdeksän ja MM-kisoissa kolme kisaa.

Suomalaisista Krista Pärmäkoski oli parhaana viides. Anne Kyllönen oli 30:s ja Laura Mononen 32:s. Kerttu Niskanen oli kisan aikana mukana kahdessa haaverissa, jonka seurauksena hän oli maalissa vasta 39:s.

Änärissä Anaheim - Buffalo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!