Hallitseva mestari SB-Pro Nurmijärveltä varmisti ensimmäisenä paikkansa naisten Salibandyliigan loppuotteluissa voittamalla eilen kotonaan TPS:n kolmannessakin välieräkohtaamisessa. Pron voittonumerot Klaukkalan Arkadia-hallissa olivat 7-2. Toisessa parissa PSS siirtyi 2–1-johtoon lyötyään Ella Sundströmin jatkoaikamaalilla Kooveen 5-4.

Sitkeä TPS johti ottelua vielä sen puolivälissä 2-1, mutta jo ennen toista taukoa Jenni Torkki tasoitti ja Ina Leminen siirsi SB-Pron edelle. Päätöserän Pro vei sitten 4-0 iskettyään viimeiset kaksi osumaansa tyhjään verkkoon. Jenni Torkki laukoi tänään SB-Pron maaleista kaksi, Nita Heinon tehot olivat 1+1.

Porvoossa ei eroa ollut syntyä tänäänkään millään: ottelun viimeisen kymmenminuuttisen aluksi Mia Vallenius laukoi Kooveen 4–3-johtoon mutta jo minuuttia myöhemmin Fanny Holmberg tasoitti. Jatkoaika ehti sitten vanheta vain 24 sekuntia ennen kuin Ella Sundström kanttasi keskelle ja kiskaisi ratkaisun Kooveen maalin etualakulmaan.

Kooveen ja PSS:n ottelusarja on katkolla porvoolaisille lauantaina Tampereella.

Lähde: Salibandyliitto