UFC-tähden keikistely bikinimallina oli faneille liikaa – Katso video kohukuvauksista!

© Kuva: Getty Images

UFC-tähti Paige VanZant on saanut osalta vapaaottelufaneista vihat niskoilleen. Syynä tähän on se, että hän poseerasi bikineissä Sports Illustrated -lehden ikonisessa uimapukunumerossa.

25-vuotias jenkkiottelija puolustautuu nyt fansided.comin haastattelussa. Hän ei aio enää peitellä naisellisuuttaan vain miellyttääkseen faneja.

– Olen saanut tarpeekseni siitä. Aion olla 100-prosenttisesti oma itseni. On tullut uusi aika, jolloin voi olla vahva ja kaunis. Fanit voivat valittaa siitä, että teen tämänkaltaisia juttuja, kuten Sports Illustrated, mutta minä vain olen sellainen ja rakastan sitä, VanZant kertoo tarmokkaasti.

Moni UFC:n seuraaja on ilmaissut ääneen, että VanZant olisi UFC:ssä mukana vain ulkonäkönsä vuoksi. Ottelija itse ei allekirjoita väitettä, ja häntä tukevat myös tilastot. Nainen on voittanut viisi kahdeksasta ottelustaan.

– Fanien ongelma on se, että he unohtavat asioita nopeasti. He keskittyvät vain siihen, kuka on voittanut viimeisimmän ottelun. He hyppäävät nopeasti laivasta toiseen. Lojaaliutta ei ole juurikaan, VanZant toteaa.

Fanien keskuudessa närästystä aiheuttaneesta SI-kuvauksista näet videon alta:

Edit: Otsikkoa muokattu 5. huhtikuuta klo 22.36


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!