UFC-tähti Teemu Packalén selvisi säikähdyksellä vammansa kanssa

© Kuva: Getty Images
Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Suomen UFC-tähti Teemu Packalén selvisi säikähdyksellä nilkkavammansa kanssa. Mies kertoo toipuneensa jo takaiskusta. Turkulaisen piti otella huhtikuussa Aleksandr Jakovlevia vastaan, mutta ottelu peruuntui Packalénin loukkaannuttua.

Hän avasi nyt tilannettaan Facebook-tilillään.

– Kuten moni varmasti huomasi, meni Pietarin matsi multa ohi treeneissä tapahtuneen nilkkavamman takia. Nilkka pyörähti ympäri tekniikkaharjoituksessa potkiessa ja nivelsiteet revähtivät, ja se vaatii huilia. En halunnut ottaa riskiä, vaikka tietysti pähkäilin, olisinko ollut jonkinlaisessa matsikunnossa parin viikon päästä siitä. Olin viimeksi rikkinäisen jalan kanssa häkissä, eikä se kannattanut.

– Mut vamma ei ollut onneksi vakava ja olen muuten timanttisessa kunnossa, joten ilmoitin jo UFC:n suuntaan, että ottelisin mielelläni Tukholmassa kesäkuussa.

– Nälkä tästä ei voi paljon enempää kasvaa, nyt vain odotellaan, että punainen puhelin soi, Packalén kirjoitti.

Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!