UFC-tähti Teemu Packalén selvisi säikähdyksellä vammansa kanssa

© Kuva: Getty Images

Suomen UFC-tähti Teemu Packalén selvisi säikähdyksellä nilkkavammansa kanssa. Mies kertoo toipuneensa jo takaiskusta. Turkulaisen piti otella huhtikuussa Aleksandr Jakovlevia vastaan, mutta ottelu peruuntui Packalénin loukkaannuttua.

Hän avasi nyt tilannettaan Facebook-tilillään.

– Kuten moni varmasti huomasi, meni Pietarin matsi multa ohi treeneissä tapahtuneen nilkkavamman takia. Nilkka pyörähti ympäri tekniikkaharjoituksessa potkiessa ja nivelsiteet revähtivät, ja se vaatii huilia. En halunnut ottaa riskiä, vaikka tietysti pähkäilin, olisinko ollut jonkinlaisessa matsikunnossa parin viikon päästä siitä. Olin viimeksi rikkinäisen jalan kanssa häkissä, eikä se kannattanut.

– Mut vamma ei ollut onneksi vakava ja olen muuten timanttisessa kunnossa, joten ilmoitin jo UFC:n suuntaan, että ottelisin mielelläni Tukholmassa kesäkuussa.

– Nälkä tästä ei voi paljon enempää kasvaa, nyt vain odotellaan, että punainen puhelin soi, Packalén kirjoitti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.