Uskomaton ikämies – jälleen kerran finaaliin!

© Kuva: Getty Images

Kautta aikojen menestynein tennispelaaja Roger Federer jaksaa. Kaiken voittanut sveitsiläinen ikämies, pian 38 vuotta täyttävä Federer, kukisti Wimbledonin välierässään Rafael Nadalin erin 3-1 (7-6, 1-6, 6-3. 6-4). Samalla varmistui, että Federer pääsee tavoittelemaan yhdeksättä Wimbledonin mestaruuttaan.

Helppoa se ei tule olemaan. Toisessa välierässä maailmanlistan ykkönen, Novak Djokovic, voitti Roberto Bautista Agutin 3-1 (6-2, 4-6, 6-3. 6-2). Hienosti taistellut välierien ensikertalainen Agut piti Djokovicia tiukoilla, mutta rutiini ei vielä riittänyt ratkaisupaikoissa serbialaisen kaatamiseen.

Djokovic on voittanut Wimbledonin urallaan neljä kertaa, Federer siis kahdeksan. Kokemuksen puutteeseen ei siis kummankaan menestys tule kaatumaan. Finaali pelataan perinteisesti sunnuntaina.

Lauantaina on vuorossa naisten finaali, jossa Serena Williams kohtaa Simona Halepin. Williams on voittanut Wimbledonin seitsemän kertaa. Halep ei ole puolestaan Wimbledonia valloittanut, joten romanialainen on kaksinpelien finaalien ainoa pelaaja, joka ei ole maineikkaassa turnauksessa voittoa päässyt maistamaan. Nytkin hän lähtee otteluun selvänä haastajana.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.