Andy Murray toivoo, että Nick Kyrgios kypsyisi henkisesti huippu-urheilijaksi

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Nick Kyrgios on huipputenniksessä kenties tämän hetken kaksijakoisin pelaaja. Toisena päivänä hän on kentällä lyömätön uskomattomine voimalyönteineen ja temppuineen, kun taas välillä hänen kasettinsa hajoaa, jolloin kyytiä saavat mailat, tuolit ja juomapullot.

Entinen maailman ykköspelaaja, Andy Murray, toivoo, että 24-vuotias aussi löytäisi tasapainon hyvän ja huonon päivän välille.

– Kun hän on otteluissa henkisessä tasapainossa, hänen pelinsä on jännittävää ja hän iso erilainen persoona. Ihmiset nauttivat siitä. Hänen ottelunsa Rafael Nadalia vastaan Wimbledonissa oli yksi turnauksen parhaista ja se oli todella laadukasta tennistä, Murray muistuttaa.

– Kaikki jotka tuntevat hänet, haluaisivat nähdä hänet aina sellaisena. En pidä siitä, kun hän ei anna kaikkeaan… olen itsekin käyttäytynyt joskus huonosti, niin en voi puhua tässä ihan enkelinä.

– Ihmiset kypsyvät eri ikäisinä. Jotkut ovat valmiita jo 19-vuotiaina ja toisilla se kypsyminen tapahtuu hitaammin. Se ottaa joillain aikansa tajuta, mitä vaatii olla huippu-urheilija. Toivon, että Nick oppii lisää vielä tähän asiaan. Hänen täytyy löytää se tasapaino, kokenut Murray pohti ystävänsä tilannetta.

Kyrgiosin peli kulki kuitenkin viime viikolla mallikkaasti. Hän vei nimiinsä Washingtonin kovan kentän ATP-turnauksen, kun finaalissa kaatui Daniil Medvedev suoraan kahdessa erässä.

Lähde: atptour.com

 


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS