Mitä ihmettä? Huumeissa ollut olympiavoittaja yritti kuristaa prostituoidun huonon palvelun takia – Tuomio lieveni uskomattoman syyn vuoksi vain pieniin sakkoihin

© Kuva: Getty Images

Pyöräilyn olympiavoittaja Jan Ullrichin voidaan sanoa olevan onnekas mies.

45-vuotias oli hyökännyt vuosi sitten Frankfurtissa sijaitsevassa luksushotellissa prostituoidun kimppuun. Ullrich haukkui naista ja yritti saada maksamiaan rahoja takaisin. Nainen yritti pakoon, mutta ex-pyöräilijä alkoi kuristaa ja lyödä häntä. Ullrichin väitetään olleen tapahtumahetkellä huumeiden ja alkoholin vaikutuksen alaisena.

Alun perin murhan yrityksestä syytetty saksalainen sai lopulta vain sakkotuomion pahoinpitelystä, koska kuristusotteen katsottiin olleen niin löysä, ettei naisen henki olisi ollut vaarassa. Hän joutuu maksamaan päiväsakkoja 660 euron edestä.

Ullrich on pyytänyt uhriltaan anteeksi.