Suomalaisen tennistähden hurja vire jatkui Glasgow´ssa! – ”Tunnen oloni todella hyväksi”

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Emil Ruusuvuoren, 20, hurja vire on vienyt suomalaisen loppuotteluun €46,600 ATP Challenger -turnauksessa Glasgow´ssa. Ruusuvuori tavoittelee sunnuntaina klo 17:00 alkaen vuoden kolmatta kaksinpelimestaruuttaan Challenger-kiertueella ranskalaista Alexandre Mulleria vastaan.

Neljänneksi sijoitettu Ruusuvuori (ATP-165) on voittanut neljä ottelua matkalla loppuotteluun. Avausottelussaan suomalainen menetti yhden erän ruotsalaista Jonathan Mridhaa (ATP-605) vastaan, mutta sen jälkeen tahti on ollut huimaa. Kolmannella kierroksella kukistui 15. sijoitettu turkkilainen Cem Ilkel (ATP-273) 6-3, 6-2 ja puolivälierässä yhdeksänneksi sijoitettu saksalainen Tobias Kamke (ATP-214) 6-2, 6-1.

– Tunnen oloni todella hyväksi kentällä. Pystyn keskittymään täysin peliini  ja voin näin nauttia pelistä, kommentoi Ruusuvuori puolivälierän jälkeen.

Välierässä Ruusuvuori kohtasi ikätoverinsa 17. sijoitetun  itävaltalaisen Jurij Rodionovin (ATP-308). Vuonna 2017 Ruusuvuori voitti Rodionovin Junior Masters -turnauksessa Kiinassa 6-0, 6-2, mutta kaksikko ei ollut kuitenkaan vielä kohdannut toisiaan ammattilaiskiertueella. Suomalainen otti välierän heti haltuunsa pitämällä syöttönsä ja murtamalla vastustajansa syötön. Ruusuvuoren painavat peruslyönnit ja varsinkin kämmenpuolen läpilyönnit toivat avauserän 23 minuttissa luvuin 6-1. Myös toisen erän alkuun suomalainen nappasi murron ja kun oma syöttötyöskentely toimi sekä loppuun otettiin vielä yksi murto, niin lopputuloksena oli vakuuttava voitto erin 6-1, 6-3. Ottelu kesti vain 58 minuuttia.

–  Pelaan tällä hetkellä hyvin ja toivottavasti pystyn voittamaan kauden kolmannen kaksinpelin Challenger-turnaukseni täällä, kommentoi Ruusuvuori kenttähaastattelussa.

Loppuottelussa asettuu vastaan 22-vuotias ranskalainen Alexandre Muller (ATP-278). Ruusuvuori ja Muller eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan. 16. sijoitettu ranskalainen pelaa ensimmäistä kertaa finaalissa Challenger-tasolla. Ruusuvuori tavoittelee puolestaan vuoden ja uransa kolmatta kaksinpelititteliä tällä tasolla. Lisäksi suomalaisen tililtä löytyy kaksi nelinpelimestaruutta haastajakiertueelta kesältä.

Lähde: Tennisliitto


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!