Huimasti kehittyneellä Annimari Kortteella kovat suunitelmat ensi kaudeksi – ”Jos ei ole tavoitteita, ei pääse mihinkään”

© Kuva: Getty Images

Aitajuoksija Annimari Korte tavoittelee ensi kesänä paikkaa Tokion olympiakisojen 100 metrin aitojen finaalissa ja mitalia Pariisin EM-kisoista.

– Olympialaiset ovat kesän ykköstavoite. Sinne pitää mennä tavoittelemaan finaalipaikkaa, kun tänä vuonna Dohan MM-kisoissa tavoite oli välierät, Nestlé For Healthier Kids -ohjelman lähettilääksi lupautunut, Korte totesi Helsingissä järjestetyssä Lasten hyvinvointihetki -tilaisuudessa.

– EM-kisoissa tavoite on mitali. Olympiakisojen jälkeen on kolmisen viikkoa aikaa rakentaa kuntoa EM-kisoihin. Mitali on kova tavoite, mutta olin kolmas tämän vuoden Euroopan tilastossa. Jos ei ole tavoitteita, ei pääse mihinkään.

Nestlén ja Suomen Urheiluliiton Nestlé For Healthier Kids -ohjelman lähettiläänä Korte vierailee alakouluissa Nestlé For Healthier Kids -iltapäiväkerhoissa, ja kannustaa lapsia liikkumaan ja syömään terveellisemmin sosiaalisen median kanavissaan.

– Ihan mahtavaa päästä toimimaan lasten kanssa ja motivoida heitä liikkumaan ja syömään terveellisesti. Se on viime aikoina ollut kaikkein parasta, kun niin monet lapset ovat tulleet juttelemaan, kuten hiljattain I love me -messuilla, Korte sanoo.

Nestlé for Healthier Kids tarjoaa vuosittain ilmaisia, liikunnallisia iltapäiväkerhoja alakoululaisille eri puolella Suomea. Liikunnan perustaitojen juoksemisen, heittämisen ja hyppäämisen ohella kerhoissa puhutaan terveellisestä ruokavaliosta perustuen UKK-instituutin Terve koululainen -materiaaleihin.

– Liikunnasta saa hirveästi iloa elämään ja kavereita. Terveellinen syöminen on se, mikä yhdessä liikunnan kanssa vie kuntoa eteenpäin ja vaikka on allergioita, kuten minulla, se ei estä urheilua ja terveellistä syömistä, Korte muistutti.

Lähde: Urheiluliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.