Suomen futsalmaajoukkue eteni historiallisesti Euroopan 16 parhaan maan joukkoon – Katso maalikooste!

© Kuva: Getty Images
HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Suomi ylsi viime viikon päätteeksi futsalhistorian kovimpaan saavutukseensa, kun se selvitti tiensä ensimmäistä kertaa MM-karsintojen Elite Roundille. Saliharrit keräsi Main Roundin lohkossaan kolmesta ottelusta kuusi pistettä. Joukkue kärsi Espanjalle tappion, mutta voitti Puolan ja Georgian.

Georgia kaatui sunnuntaina lopulta selvin numeroin 5-2 loppuhetkien maaleilla.

– Pelasimme erinomaisen ottelun. Olimme paremmassa kunnossa kuin Georgia ja loppua kohden pystyimme pitämään vauhtia ja pelaamaan peliämme. Olemme taistelijoita ja puolustamme hyvin, prässäämme hyvin ja tämä on meidän palkinto, jatkoon meno. On meidän aika, joukkueen konkareihin lukeutuva Jukka Kytölä julisti Palloliiton verkkosivuilla.

Katso maalit tästä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!