Oliver Helander ja Toni Kuusela hyvästelivät pitkän kilpailukauden neljännellä ja seitsemännellä sijalla Kansainvälisen Sotilasurheiluliiton (CISM) MM-kisojen keihäänheiton finaalissa Kiinan Wuhanissa. Helander heitti 74,62 ja Kuusela 72,47.

Kilpailun voitti kevään Aasian mestaruuskisojen hopeamitalisti Intian Shivpal Singh, joka sivalsi 83,33.

Puolan Marcin Krukowski oli toinen 78,17 kantaneella heitolla ja Sri Lankan mestari R.M.S.J. Ranasinghe kolmas heitettyään 75,35.

Helander heitti kilpailussa vain kahdesti. Heitoista ensimmäinen kantoi 70,44. Kuuselan pisin syntyi ensimmäisellä.

Jonni Blomqvist oli 400 metrin alkuerässään kolmas ajalla 52,66. Finaaliin eteni erien kaksi parasta ja kaksi aikavertailusta, josta jatkoon vaadittiin 51,85.