Videolla näkyy, kuinka jälleen ongelmiin joutunut Conor McGregor lyö vanhusta nyrkillä päähän – voi saada kuukausien vankeusrangaistuksen

© Kuva: Getty Images

UFC:ssä upean uran luonut Conor McGregor joutui jälleen ongelmiin häkin ulkopuolella huhtikuussa. Tällä kertaa hän löi nyrkillään iäkästä miestä voimalla ohimoon baaritiskillä. Teko tallentui valmontakameralle.

Syy turpakäräjille oli varsin naurettava. Mies ei suostunut kohottamaan maljaa McGregorin nimikkowhiskyn kera. Tästä UFC-tähti ei pitänyt, vaan alkoi väkivaltaiseksi. Tilanne selvisi nopeasti, kun muutama mies tuli väliin ja saattoi McGregorin ulos baarista.

McGregor oli tapauksesta johtuen perjantaina Dublinin käräjäoikeudessa kuulusteluissa. Hän oli kuitenkin pyytänyt kuulemista siirrettäisiin kolmella viikolla eteenpäin. Näin ollen irlantilainen saapuu vasta 1. marraskuuta vastaamaan syytteeseen.

Syyttäjä vaatii McGregorilta 1500 euron korvauksia. Jos hänet todetaan syylliseksi, voi hän saada pahoinpitelystä kuuden kuukauden vankeusrangaistuksen.