Eva Wahlströmin seuraava ottelu käydään Suomessa jo tämän kuun aikana! – Astuu kehään tätä naista vastaan

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Salon Urheilutalosta tulee marraskuun päätteeksi (30.11.) jälleen kerran ammattinyrkkeilyn pyhättö, kun Salo KnockOut Night marssittaa kehään vuoden kovimman kotimaisen ammattinyrkkeilykattauksen. Tapahtuma julkistettiin keskiviikkona Salon Golfravintolassa ja läsnäolivat kummatkin illan kotimaiset päätähdet – salolaisen ammattinyrkkeilyn lipunkantaja Jarkko Putkonen sekä nyrkkeilyhistoriamme ainoa maailmanmestari Eva Wahlström.

Promoottoritahoa edustaneen matchmaker Petri Paimanderin mukaan illassa tullaan näkemään vähintään kuusi ottelua ja myös muu ottelukortti on kaikkien aikojen kovin Salossa nähty.

– Toki Eva ja Jarkko jo kahdestaan riittäisivät erinomaiseen iltaan täällä Salossa. Mutta kyllä illassa nähdään lisäksi yksi kappale ammattinyrkkeilyn SM-otteluita kahden tappiottoman soturin välillä, nähdään Evan aviomiehen eli entisen EU-haastaja Niklas Räsäsen kauan odotettu comeback ja nähdään uusi suomalainen ammattinyrkkeilijä, jolla on takanaan kai seitsemän Suomen mestaruuden putki ja useita arvokisaedustuksia, avasi Paimander illan antia.

Eva Wahlström Salon illan ottelustaan ja sen jälkeisistä suunnitelmistaan

– Joku saattaa ihmetellä miten Madison Square Gardenin ja Las Vegasin otteluiden jälkeen tapahtuu paluu Saloon, naurahtaa hyväntuulinen Eva.

– Mutta tilanne on se, että maailmalta on todella paljon kiinnostusta. Seitsemän eri tahoa on lähettänyt enemmän tai vähemän varteenottavia tarjouksia seuraavasta mestaruuspuolustuksestani. Tällä hetkellä näyttää siltä, että edessä on joko Top Rank’in tapahtuma, jossa haastajana olisi Mikaela Mayer tai sitten Matchroomin ilta ja vastassa Terri Harper. Jompi kumpi noista otteluista tapahtunee heti alkuvuodesta!

– Ja jottei kehätauko ennen tosi kovaa MM-ottelua kasva liian pitkäksi niin halusin yhden väliottelun tähän väliin. Tallini RJJ Promotionsin puolesta mahdollisuuksia olisi ollut otella se muuallakin, mutta kun tässä on oppinut kuinka raskasta on jet lag’ista toipua niin tuntui siltä, että kotimaan matsi on tähän väliin fiksuinta.

– Kaiken kaikkiaan fiilikset nyrkkeilyn osalta on tällä hetkellä ihan loistavat! Mulla on takana hyvä talli, hyvä valmennus, hyvä suunnitelmallisuus, kaikki! Ja vierestä kun päivittäin katsoo, niin voin myös luvata että Niklas tulee olemaan todella huippukunnossa, kun Salossa kehään palaa!

Eva Wahlström vs Consolata Musanga, Kenia, 8 erää
Jarkko Putkonen vs Adam Ngange, Tansania, 8 erää
Niklas Räsänen vs TBA, 6 erää
Samuli Kärkkäinen vs Jarkko Ojapalo, 10 erää alemman raskaansarjan Suomen mestaruudesta
Satu Lehtonen vs Oksana Romanova,Ukraina, 8 erää

Tapahtuma alkaa noin 18:45, ovet aukeavat 18:00

Tapahtuma näkyy myös kokonaisuudessaan Viaplayssa lauantaina 30.12. klo 19.45.

Lähde: Tiedote

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!