Eva Wahlströmin tuleva ottelu yksinoikeudella Viaplaysta – ”En kyllä lähde tätäkään vastustajaa yhtään aliarvioimaan”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

30.11.2019 Salohallissa isketään vuoden kovatasoisin suomalainen ammattinyrkkeilyilta. Tähtinä loistavat maailmanmestari Eva Wahlström, vuoden 2018 soturinakin palkittu Salon oma taistelija Jarkko Putkonen sekä odotetun kehäänpaluunsa tekevä Niklas Räsänen. Ottelun näyttää yksinoikeudella Viaplay-palvelu.

Kun noihin nimiin lisätään vielä äärettömän mielenkiintoinen alemman raskaansarjan SM-ottelu tappiottomien lupausten Samuli Kärkkäisen ja Jarkko Ojapalon välillä niin ei nyrkkeilyn ystävät olisi parempaa joululahjaa voineet toivoa!

Eva Wahlström saa kevyensarjan painoissa oteltavaan ei-mestaruusotteluun vastaansa 32-vuotiaan nairobilaisen Consolata Musangan. Musangalla on ammattilaisurallaan ottelusaldona 8 voittoa, 4 tappiota ja 3 ratkaisematonta.

– Tässä vaiheessa pyrin keskittymään ainoastaan tulevaan Salon otteluun. Kaksi keniatarta olen aiemmin kohdannut ja havainnut maan naisnyrkkeilyn kovan tason. Fatuma Zarika oli yksi taitavimmista nyrkkeilijöistä, joita olen ammattilaisena kohdannut. Everline Oderon kanssa kärsin uran ainoan kanveesilla käynnin, joten en kyllä lähde tätäkään vastustajaa yhtään aliarvioimaan. Ilmeisen yritteliäs ja aggressiivinen ottelija kyseessä. Sellaista toivoinkin, koska sellainen vastus palvelee myös tulevaa Harper-matsia ajatellen, kommentoi Eva Wahlström tulevaa ottelua.

Illan ottelut Viaplayssa:

Eva Wahlström vs Consolata Musanga, Kenia, 8 erää
Jarkko Putkonen vs Adam Ngange, Tansania, 8 erää
Niklas Räsänen vs TBA, 6 erää
Samuli Kärkkäinen vs Jarkko Ojapalo, 10 erää alemman raskaansarjan Suomen mestaruudesta
Satu Lehtonen vs Oksana Romanova, Ukraina, 8 erää

Salon nyrkkeilyilta alkaa Viaplay-palvelussa klo 19:45. Otteluillan selostaa Simo Halmevuo.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!