Suomalaiset nauttivat menestyksestä maastohiihdon perinteisen väliaikalähtökilpailuissa, kun Krista Pärmäkoski saavutti toisen sijan ja Iivo Niskanen oli miesten kilpailun selkeä ykkönen. Iivo Niskanen voitti 15 kilometrin kilpailun 13 sekunnin erolla Norjan Johannes Hösflöt Klaeboon.

Suomalaisilta nähtiin hyvä joukkuepanos miesten kilpailussa. Perttu Hyvärinen hiihti maaliin sijalle 17 ja oli päivän toiseksi paras suomalainen. Myös Lari Lehtonen ja Juho Mikkonen hiihtivät maailmancupin pisteille. Lauri Lepistö jäi niukasti maailmancupin pisteiden ulkopuolelle ja oli 31:s.

Naisten kilpailun vei nimiinsä Norjan Therese Johaug. Suomen Krista Pärmäkoski taisteli toiseksi kotiyleisön edessä, ero Therese Johaugiin oli 30 sekuntia. Kymmenen parhaan urheilijan joukkoon ylsi myös Kerttu Niskanen, joka hiihti maaliin kymmenenneksi. Suomalaisnaisista pisteille Pärmäkosken ja Niskasen rinnalle hiihti Johanna Matintalo (25:s).

Ruka Triplan päättää sunnuntain takaa-ajokilpailut.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote