Suomalaisgolfarin uran parasta kautta on vielä kierros jäljellä – ”Huomaa kyllä, että loma lähenee”

© Kuva: Getty Images
Liigassa HIFK - Sport! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Mikko Korhosen kausi golfin Euroopan kiertueella on yhtä kierrosta vaille valmis. Korhonen jakaa tuloksella +2 kiertueen finaalikilpailussa sijaa 41. kolmen kierroksen jälkeen.

Lauantaina Korhonen pelasi kilpailun parhaan kierroksensa ja teki tuloksen 70 (-2). Kierros piti sisällään kaksi bogia ja neljä birdieä, yhtä monta kuin kahdella ensimmäisellä kilpailukierroksella yhteensä.

– Tänään oli jo vähän parempaa menoa. Yllättävän hyvin pysyi keskittyminen yllä läpi kierroksen, vaikka aamulla lämmittelyissä kyllä huomasi, että vähän jo alkaa väsy hiipiä, hän sanoi.

Kilpailu on Korhoselle kauden 23:s. Hän on karsiutunut jatkokierroksilta ainoastaan neljästi. Jatkoonpääsyjen määrässä mitattuna kausi on ollut uran paras.

– Huomaa kyllä, että loma lähenee, täytyy vähän tavallista enemmän tsempata päästäkseen hyvin pelin maailmaan. Koitetaan pusertaa vielä huomenna hyvä päivä, hän pohti.

Lopulliset kausiansiot ja sijoitus kiertueen pistelistalla ratkeavat huomenna, ja Korhosella on edelleen mahdollisuus pelata uransa paras kausi myös niiden valossa.

Viime kaudella Korhonen oli pistelistalla 46:s, tällä hetkellä hän on sijalla 48, ja ansaitsi lähes 900 000 euroa palkintorahaa.

Liigassa HIFK - Sport! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!