Kaikkien aikojen nopein suomalainen 100 metrin aitajuoksija Annimari Korte jatkosopimukseen – ”Auttaa minua keskittymään harjoitteluun stressittömästi”

© Kuva: Getty Images

Pika-aitajuoksija Annimari Korte on tehnyt jatkosopimuksen yhteistyöstä Aalto Henkilöstöpalvelun kanssa. Korte on kaikkien aikojen nopein suomalainen 100 metrin aitajuoksija, hän rikkoi Suomen ennätyksen kuluvana vuonna Joensuussa ajalla 12,72.

Molemmat osapuolet ovat innoissaan yhteistyön jatkumisesta ja kehittymisestä. Kumppanit tulevat yhteistyössä hyödyntämään omaa, ostettua ja ansaittua mediaa monikanavaisesti.

– Hänen päättäväinen otteensa, sitoutumisensa ja menestyksensä sopivat hyvin yhteen yrityksemme tahtotilan ja arvojen kanssa. Olemme tukeneet Annimaria jo kuluvana kautena, joten yhteistyön jatkuminen tuntui molemmista osapuolista luontevalta. Aalto Henkilöstöpalvelun sponsoroinnin keskeisenä tavoitteena on saada asioita aikaan, olla aktiivinen ja yhteiskuntavastuullinen, kommentoi Jake Aalto, CEO, Aalto Henkilöstöpalvelut.

– Matkalla Tokioon Aalto Henkilöstöpalvelut auttaa minua keskittymään harjoitteluun stressittömästi, summaa Korte yhteistyön jatkumista.

Aalto Henkilöstöpalvelut on tukenut Annimari Kortea jo vuodesta 2018 – ollen hänen ensimmäinen yrityssponsorinsa.

Lähde: Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.