Kohu jatkuu: Norjalaishiihtäjä kritisoi Anita Korvan paljastavia Instagram-kuvia – Saa nyt itse suomalaisilta törkeitä viestejä kuviinsa!

Norjalaishiihtäjä Kristine Stavås Skistad on kertonut norjalaislehti Dagbladetille viimeisimmän mielipiteensä hänen ja Suomen Anita Korvan välisestä kommentoinnista.

Kaikki lähti käyntiin, kun 20-vuotias Korva latasi Instagramiin otoksen, jossa hän poseeraa yläkroppa paljaana. Skistad kommentoi Dagbladetin jutussa kuvaa.

– Itsensä esitteleminen vaikuttaa kiinnostavan häntä aika paljon. En ole peiliselfieiden iso fani, mutta hän saa tehdä mitä haluaa, 20-vuotias Skistad kommentoi norjalaislehdelle.

Hän ei myöskään ololut vakuuttunut Korvan fysiikasta.

– En. Hänellä on lihaksia, mutta sillä ei saa minua vaikuttuneeksi.

Tämän jälkeen Korva kävi kommentoimassa norjalaiselle.

– Kävin hänen kuvaa Instagramissa kommentoimassa, että mä tykkään esitellä itseäni näin. Meinasi huvittaa, että hän laittaa bikinikuvia, joissa näkyy sukuelimistä puolet, Korva sanoi Iltalehdelle.

– Mun mielestä mun kuva oli vähän urheilullisempi, eikä siinä näkynyt mitään törkeätä. Vähän huvittaa, että hän laittaa tuollaisia kuvia ja kommentoi sitten minun kuvia, Korva jatkoi.

Asia sai paljon julkisuutta ja nyt Skistad paljasti, että on saanut törkeitä viestejä suomalaisilta kuviinsa.

– Muutamat suomalaiset ovat reagoineet huonosti, mutta en oikein ymmärrä miksi. En ole ottanut niistä kuitenkaan itseeni, eikä minulla ei ole mitään Korvaa vastaan, Skistad kertoi lehdelle.

Skistad voitti nuorten MM-kisoissa sprintin kultaa. Korva saalisti sen sijaan samoista nuorten kisoista kolme pronssia, mutta epäonnistui ensimmäisissä aikuisten MM-kisoissa Seefeldissä. Hän jäi vapaan sprintin karsintaan ja oli 51:s.

» Keskustele hiihdosta, ampumahiihdosta, lumilautailusta ja muista talvilajeista Facebook-ryhmässä Talviurheilun olohuone!