Maailmanmestaruus! Suomalainen potkunyrkkeilijä unelmasuoritukseen Turkissa – Hehkuttaa saavutusta Instagramissa: ”Olen sanaton”

© Kuva: Getty Images

Suomen maajoukkue korjasi upean potin Antalyassa tällä viikolla käydyissä Full Contactin MM-kilpailuissa, kun Suomeen saatiin kultaa, hopeaa ja pronssia. Jenna Puurunen otteli alle 65kg sarjan kultaa, Akseli Saurama alle 71kg sarjan hopeaa ja Erika Rinne alle 60kg sarjan pronssia. Lisäksi Suomen maajoukkueen vastuuvalmentaja Juha Saurama palkittiin koko kisojen parhaana valmentajana.

Jenna Puurunen (Järvenpään Kehäkarhut) voitti alle 65-kiloisten sarjassa avauskierroksella Kazahstanin Zhazira Shazhirovan 3-0 taktisesti kypsällä ottelulla. Välierissä Jenna otti myös selkeän 3-0 voiton Turkin Busra Demirayakin halliten ottelua kurinalaisesti, antamatta turkkilaisen loppukirin vaikuttaa enää tulokseen. Finaalissa, joka käytiin perjantain hienossa gala-tapahtumassa, vastaan asettui saksalainen Natalie Zimmermann. Puurunen ei hävinnyt erääkään kisojen aikana, myöskään finaalissa. Jenna otti selvän 3-0 voiton Zimmermannista ja saavutti täysin ansaitusti MM-kilpailujen kirkkaimman mitalin. Paljon onnea maailmanmestarille!

Puurunen julkaisi Instagramin kuvia saavutuksestaan.

– Maailmanmestari 2019! Olen sanaton. Tämä on ollut pitkään suurin unelmani ja nyt se on totta. Aion nauttia tästä niin paljon.

Lähde: Potkunyrkkeilyliitto


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.