Niskanen harmitteli röyhkeyden puutettaan: ”Hyvillä mielin ekasta päivästä jatketaan”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Järjestyksessään 14. Tour de Ski avattiin Sveitsin Lenzerheidessa vapaan yhteislähdöillä. Naisissa Kerttu Niskanen hiihti hyvin noin 11 kilometrin avausmatkalla kymmenenneksi.

Krista Pärmäkosken sairastuttua naisista Tour de Skille starttasi kolme suomalaisnaista. Kerttu Niskanen hiihti tasaisesti pääjoukossa ja oli kilpailun kymmenes. Aikaeroa voittaja Therese Johaugiin tuli 42 sekuntia.

Vaikka hiihtäminen oli stressaavaa, niin Niskanen oli hyvillä mielin avauspäivän jälkeen.

– Semmoista stressaavaa hiihto oli tuossa radalla yhteislähtö. Olisi saanut olla ladulla röyhkeämpi ja pitää kiinni niistä omista paikoista. Huominen sprintti vielä rimpuillaan ja sitten edessä parempia matkoja. Hyvillä mielin ekasta päivästä jatketaan, sanoi Niskanen kisan jälkeen.

Myös Anne Kyllöselle avausmatka antoi ilonaiheita. Kyllönen hiihti maailmancupkauden parhaan hiihtonsa jääden tasan minuutin kisan voittaneesta Johaugista ja oli 21:s.

– Tämän päivän kisa oli ihan plusmerkkinen kisa. Alussa jäin sillalla pussiin, mutta kun siitä selvisi, niin hiihto lähti hyvin etenemään. Olen ihan tyytyväinen päivän hiihtoon, kertoi Kyllönen.

Vilma Nissinen oli 58:s reilun kolmen minuutin aikaerolla voittajaan.

Avausmatkan toiseksi hiihti Norjan Heidi Weng ja kolmanneksi Tourilla maailmancupkautensa avannut Ruotsin Ebba Andersson.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS