Menestystä luvassa? Henri Kontinen avaa Australian avoimet uuden parinsa kanssa – ”Koen, että on mahdollisuudet taistella isoista titteleistä”

© Kuva: Getty Images
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Henri Kontisen ja saksalaisen Jan-Lennard Struffin yhteistyö alkaa tällä viikolla Australian avoimissa. Suomalais-saksalaiskaksikko on sijoittamattomina liikenteessä ja kohtaavat avauskierroksella enemmän kaksinpelistä tunnetut italialaiset Andreas Seppin ja Lorenzo Sonegon. Ottelu ei ole tiistain ohjelmassa.

Kontinen/Struff arvottiin kaavion ylälohkoon, jossa vaanivat ykköseksi sijoitetut ranskalaiset Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut. Ranskalaiset voivat tulla vastaan kolmannella kierroksella. Mahdollinen toisen kierroksen vastus tulee ottelusta [15] Maximo Gonzalez/Fabrice Martin – Nicola Cacic/Dusan Lajovic.

Viime vuodelta suomalaisten tennisseuraajien mielessä ovat Kontisen ja John Peersin vahvat otteet, jotka toivat hienosti finaalipaikan. Kontinen juhli Australiassa myös uransa tähän astista ainoaa miesten Grand Slam -turnausvoittoa, kun Kontinen/Peers voittivat turnauksen vuonna 2017.

Kontinen avasi kautensa varaparien, kroatialaisen Franko Skugorin ja intialaisen Rohan Bopannan, kanssa. ATP250-tason turnauksissa tuloksina olivat välieräpaikka Skugorin kanssa Dohassa ja puolivälieräpaikka Bopannan parina Aucklandissa.

Australian avoimia voit seurata erittäin kattavasti Eurosport Playerin kautta. Palvelu tarjoaa kaikkien kenttien ottelut.

29-vuotiaan Kontisen uutena parina aloittaa siis saksalainen ikätoveri Struff.

Struff on ollut korkeimmillaan nelinpelissä sijalla 21 vuoden 2018 lokakuussa. Tällä hetkellä hän on kaksinpelin maailmanlistalla 37. ja nelinpelissä 65.

– Kun päätimme lopettaa Johnin kanssa, aloin miettimään kuka olisi henkilö kenen kanssa haluaisin eniten pelata. Tein listan ja laitoin viestiä Struffille – hän oli ykkösvalintani. Tapasimme ja juttelimme syksyllä Kiinassa ensimmäisen kerran. Molemmat olimme tyytyväisiä ja päätimme ruveta pelaamaan yhdessä, kertoi Kontinen marraskuussa parin valintaprosessistaan.

– Hänen kanssaan koen, että on mahdollisuudet taistella isoista titteleistä. Hän on myös valmis sitoutumaan tähän. Hän jatkaa myös kaksinpeliuraansa. Varmasti tulee muutamia viikkoja ettemme pelaa yhdessä, mutta tämä ei minua haittaa.

Lähde: Tennisliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!