Rafael Nadal tyylitteli jatkoon Australian avoimissa

© Kuva: Getty Images
Eurooppa-liigassa FCK yrittää kampittaa Celticin! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Rafael Nadal teki Australian avointen ensimmäisellä kierroksella sen, mitä varmasti halusikin, eli voitti ottelunsa suoraan kolmessa erässä. Espanjalainen kaatoi Bolivian Hugo Dellienin erin 6-2, 6-3, 6-0.

Nadal pystyi säästämään energiaa tuleviin matseihin, kun ottelu kesti rahtusen yli kaksi tuntia. Turnauksen ykkössijoitettu kohtaa toisella kierroksella voittajan ottelusta Federico DelponisJoao Sousa.

Kovin montaa yllätystä ei ole vielä turnauksessa nähty. Profiilipelaajista muun muassa Dominic Thiem, Stan Wawrinka ja Roberto Bautista-Agut etenivät ilman suurempia ongelmia toisena pelipäivänä jatkoon.

 

Eurooppa-liigassa FCK yrittää kampittaa Celticin! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!