Tässä on Makwan Amirkhanin seuraava vastustaja!

© Kuva: Getty Images

Vapaaottelija Makwan Amirkhanin UFC-uran seuraava haaste on 21. maaliskuuta Lontoossa, kun suomalainen kohtaa englantilaisen Mike Grundyn.

Grundy on Amirkhanin tavoin painitaustainen ottelija, joka on voittanut 13 ottelustaan 12. UFC-kehissä debyytti ja toistaiseksi ainoa mittelö oli viime maaliskuussa, niin ikään Lontoossa, jossa Grundy tyrmäsi Nad Narimanin toisessa erässä.

– Olen todella iloinen, että on taas jotain mitä odottaa. Marraskuun New Yorkin ottelun jälkeen oli vähän epävarmaa, milloin pääsee seuraavan kerran kehään, mutta onneksi se onnistuu näin nopeasti, Amirkhani kertoo Betsafelle.

”Maku” pitää Grundya ottelutyyliltään samankaltaisena kuin viime kesän vastustajaansa Chris Fishgoldia, jonka Amirkhani pakotti anakondakuristuksellaan luovutukseen.

– New Yorkissa viimeistään huomasin, kuinka pieni osa koko prosessia itse ottelu on. Lontoo on mulle tuttu paikka ja lontoolaiset vastustajat vielä tutumpia, joten kun laitetaan kokonaisuus viimeisen päälle kuntoon, niin eiköhän me juhlita maaliskuussa, Amirkhani linjaa.

Lähde: Betsson Groupin tiedote