Mari Eder todella pettynyt MM-kilpailuihin – ”Oli oikeasti aidosti kohtuu luottavainen olo näihin kisoihin tullessa”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Ampumahiihdon MM-kilpailut jatkuivat välipäivän jälkeen tiistaina Italian Anterselvassa naisten 15 kilometrin normaalimatkalla. Kaisa Mäkäräinen sijoittui parhaana suomalaisena kisojen kolmannen henkilökohtaisen matkan 21:nneksi. Voiton vei jälleen isäntämaan Dorothea Wierer, joka otti normaalimatkalla jo kisojen kolmannen mitalinsa

Suvi Minkkinen oli normaalimatkan toiseksi parhaana suomalaisena 39:s ja nappasi samalla uransa kolmannen kerran maailmancupin pisteitä. Eroa kilpailun voittaneeseen Wiereriin kertyi neljä ja puoli minuuttia.

– Ihan positiivinen kisa ja hyvä mieli tämän jälkeen. Hiihdossa oli aika paljon enemmän taistelumieltä kuin pikakisassa. Pitkä kisa on yleensä minulle vähän haasteellinen, mutta tänään oli ihan tasapainoinen suoritus.

Minkkinen onnistui myös ampumapenkalla, sillä hän selvitti normaalimatkan kahdella sakkominuutilla.

– Kaksi sakkoa on hyvä suoritus, mutta ei se mitään venymistä ole. AInahan sitä toivoisi, että vähän pysyisi venymään. Viimeinen laukaus ehkä vähän harmittaa, tuntuu, että saatoin olla jo menossa viimeiselle kierrokselle, kun se ammunta tuntui niin hyvältä.
Ederillä haastavaa

Mari Eder oli normaalimatkan 67:s. Ederin kilpailu alkoi hankalasti, sillä hän ampui heti ensimmäiseltä makuupaikalta neljä sakkominuuttia. Yhteensä ohilaukauksia tuli kahdeksan. Ero kilpailun voittaneeseen Wiereriin kasvoi lopulta reiluun seitsemään minuuttiin.

– Semmoset oli niin sanotusti nämä kisat. Kisoihin tultiin parhaimmalla kokonaismaailmancupin sijalla, mitä on koskaan tultu. Ja viimeiset viikot tehtiin vielä extraduunia koko ajan sen ammunnan ja ammunnan rytmin kanssa. Siitä oli tosi hyvät fiilikset, että oli oikeasti aidosti kohtuu luottavainen olo näihin kisoihin tullessa sen oman tekemisen suhteen.

Ederin henkilökohtaiset kilpailut ovat MM-kisoissa ohi, sillä hän ei onnistunut saamaan paikkaa sunnuntain yhteislähtöön.

– Tuloksena täältä oli kaksi kauden huonointa kisaa. Näistä ei nyt jäänyt viivan alle kertakaikkiaan mitään. Ehkä joutuu vielä puhaltamaan ja vielä funtsimaan ajan kanssa, mistä kaikesta syitä voi etsiä, mutta kuitenkin terveenä on oltu ja valmistautuminen ja korkealle sopeutuminen menivät hyvin. Näin kävi tällä kertaa, Eder harmitteli.

Ampumahiihdon MM-kilpailut jatkuvat Anterselvassa keskiviikkona miesten 20 kilometrin normaalimatkalla.

Lähde: Ampumahiihtoliitto


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS